Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Subvencije za zapošljavanje

Pokrajinski sekretarijat za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova raspisao je konkurs za dodelu subvencija za otvaranje novih radnih mesta, kaže pokrajinski sekretar Miroslav Vasin.

Još nema prskanja komaraca

"Ciklonizacija" još nije započela zaprašivanje komaraca, ali prema rečima zamenika direktora ovog preduzeća, Tihomira Jakovljeva, građani ne treba da brinu.

Cene reklama niže od juna

Cene taksi za isticanje reklama i držanje muzičkih uređaja će najverovatnije biti smanjene na sednici Skupštine grada u junu, saznaje Radio 021.

Odgovornost za leševe pasa u Kaću

"Čistoća" je najavila da će ispitati da li su radnici ovog preduzeća odgovorni za desetine leševa pasa koji su prošle nedelje ostavljeni van stočnog groblja u Kaću, a nadomak kuća.

Radovi u centru grada

Nastavljeni su radovi na raskrsnici kod Sajma, a danas bi trebalo da bude zakrpljen deo ulica Braće Popović i Hajduk Veljkove, ispred Master centra.

Reklame za "Carnex" i pivo u upravnom sporu

Iako je u poslednjih mesec dana uklonjeno preko 100 reklamnih oznaka koje su ružile izgled grada, velike reklame za "Carnex" na Tanurdžićevoj palati i "Jelen pivo" na Železničkoj stanici još uvek stoje.

Konkurentnost privrede u Vojvodini

Centar za strateško-ekonomska istraživanja "Vojvodina-CESS" sutra će u Novom Sadu predstaviti studiju "Konkurentnost privrede Vojvodine", koja obuhvata detaljnu analizu poslovanja vojvođanskih privrednika.

Završeni sajmovi na dva točka

Premijerno predstavljanje motocikala, terenskih vozila i plovila, akcije usmerene ka bezbednosti u saobraćaju i akrobatske vožnje na kvadovima, obeležili su 5. međunarodni sajam motocikala, bicikala i prateće opreme ''Moto Bike Expo'' na Novosadskom sajmu.

Najbolja video-igrica "Lavirint"

Na informatičkom takmičenju "Smart game developer" u izradi kompujterskih igrica, u organizaciji  Računarske gimnazije Smart, proglašeni su najuspešnji učenici osnovnih škola.

Koliko će nas koštati Exit?

Koliko će novca ove godine od grada i pokrajine dobiti Udruženje Egzit za organizaciju festivala još nije poznato, izjavio je za Radio 021 generalni menadžer Egzita Bojan Bošković.